Često postavljana pitanja

Pomoć i pitanja vezana za igru i forum.

Često postavljana pitanja

PostPostao/la bulj » 05 kol 2010, 13:03

U ovoj temi pronaći ćete sva ona pitanja na koja samo vec milijon puta odgovorili ali se uvijek nađe netko da ih ponovno postavi. Tema će biti zaključana, a moderatori će je po potrebi nadopunjavati. Molimo sve nove i stare članove foruma da prije otvaranja nove teme pregledaju ovdje ili pomoću tražilice postoji li vec odgovor na njihovo pitanje. Sve suvišne, nepotrebne i duple teme ćemo brisati a vas ćemo kažnjavati.
Pa krenimo....

1. Napisala sam drugoj lady komentar ili poslala poruku, a umjesto napisanog sadržaja pojavilo se upozorenje administratora. Zašto sam upozorena kad znam da nisam prekršila pravilo?
Svaki put kada u komentar stavite brojeve od -2 do 4 sustav to automatski prijavljuje adminstratorima kako bi se izbjeglo dogovaranje oko glasova. Svaka se prijava pregledava i nitko neće biti kažnjen ako za to ne postoji razlog.

2. Opći poredak mi se odjednom smanjio na 0, jel to opet neki bug ili su druge lady tako stravično zločeste pa su mi podjelile toliko minusa?
Ovo pitanje najčešće stiže srijedom i četvrtkom, jer se svaku srijedu postavljaju nove lejdice na podij, a svi se glasovi vraćaju na nulu i kreće novi krug.

3. Uporno šaljem lady u knjižnicu na čitanje, ali umjesto IQ dobivam bodove.
Kada IQ vaše lady dosegne 200 više ga ne možete povećavati čitanjem. Umjesto IQ u knjižnici će vam rast bodovi. IQ možete povećati igranjem mini igrica i kupovinom u mystery shopu.

4. Na forumu mi piše da sam napravila puno manje postova nego što bi trebalo pisati, zašto?
Postovi napisani u offtopicu se ne racunuju u statistici, ali taj vam broj ionako ništa ne znači.

5. Kako da promjenim pozadinu na lady?
Pozadinu mozete mjenjati ako ste premium igrač, tako da odete na vas profil i u posljednjem tabu OPCIJE imate mogućnost postaviti boju i uzorak. A evo i slikica:
slika

6. Zašto nikako ne uspjevam naći novog/prekinuti s postojećim dečkom, je li to stvar sreće ili postoji neko pravilo?
Ovdje vam pejstam odgovor koji imate u pomoći, u principu je to stvar sreće ali postoje određeni načini na povećate izglede.
Kada zavodite, gleda se šest kriterija: Sreća (Radost), žeđ, glad, higijena, tjelesna težina i ukupna cijena odjeće i pribora na vašoj Lady.
Sljedeće vrijednosti se smatraju idealnima:
Sreća (Radost) – 120 ili više
Žeđ - 0
Glad - 0
Higijena - 100
Tjelesna težina: +/- 2 kg od idealne težine vaše Lady
Ukupna cijena odjeće i pribora na vašoj Lady – preko 20 000 dolara.
Ukoliko ste zadovoljili tri ili manje od ovih kriterija šansa za nalaženje dečka je 25%, ukosliko ste zadovoljili četiri kriterija šansa je 33%, ukoliko ste zadovoljili sve kriterije šansa za nalaženja dečka iznosi 50%.
Kada prekidate vezu sa vašim dečkom, ovih šest kriterija se gleda:
Sljedeće vrijednosti se smatraju pogodnima:
Sreća (Radost) - 90 i manje
Žeđ - 20
Glad - 20
Higijena - 70
Tijelesna težina - +/- 4 kg i više od idealne težine vaše Lady.
Ukupna cijena odjeće i pribora na vašoj Lady – do 15 dolara.
Ukoliko ste zadovoljili tri ili manje kriterija šansa za prekid je 25%, ako ste zadovoljili četiri kriterija šansa je 33%, ukoliko ste zadovoljili sve uvjete šansa je 50%.
Bez obzira na vaše Lady statistike, kada 14. put prekidate ili tražite dečka, šansa je 100%.Dakle, ako ste prepustili nekoliko dana, ne padajte u očaj, nakon dva tjedna uspjeh je zagarantiran.


7. Sreća mi je jako niska a odlasci terapeutu su preskupi i ponekad uopće ne pomažu, postoje li drugi načini za povećati sreću?

Sreća se smanjuje svakodnevnim apdejtom kao i ostale statistike, zatim naglo ce vam pasti ako ostavite decka ili izgubite ljubimca, ako je vasa lady bolesna i uzima lijekove ta ako lady hranite repom.
Sreću mozete povećati odlaskom terapeutu, to ce vas kostati 70 dolara, a sreća vam može porasti između 1 i 20, zatim igranjem s ljubimcem, te nekom hranom. Kod hrane morate pripaziti da većina proizvoda deblja, a to vasu lady ne veseli. Najisplativije su vam jabuke koje iako daju samo jedan bod sreće ne utječu na druge statistike osim gladi, te vafli koji daju 3 boda sreće ali i debljaju za 0,2 kg.

Sreću možete i kupiti ako kliknete na plusić uz skalu za sreću ali to ce vas kostati čak 1 dijamant za samo 1 bod sreće.

8. Mojoj lady smanjilo se zdravlje, što da radim?
Ako je vaša lady nesretna, neoprana, žedna, gladna i umorna duže vrijeme, smanjit će joj se zdravlje. Da bi ozdravila u trgovini ćete joj kupiti tablete. Ali pripazite, jer konzumacija tableta smanjuje sreću.

9. Dobivam zahtjeve za prijateljstvo, ali ne znam šta to prijateljstvo znači?

Ako nekoga staviš na popis prijatelja, možeš brže doći do njegovog profila (jer ti stoji tamo u popisu prijatelja pa imaš link) i vidjeti kad je online. To je sve.

10. Kada igram izazove za novac i pobjedim dobijem manje novca nego sam uložola, a kada izgubim oduzme mi točnu svotu, zašto?
Na svaki dobitak igra vam uzima proviziju od 10%, dakle ako je uloženo 30 dolara dobit ćate 27.
bulj
Jr. Member
Jr. Member
 
Postovi: 57
Pridružen/a: 19 lip 2010, 15:01
Lokacija: 2
Has thanked: 0 time
Have thanks: 0 time

Često postavljana pitanja

PostPostao/la poplava (onyx) » 05 kol 2010, 14:31

11. Što sve dobivam premium računom??
Svaki igrač ima mogućnost aktivirati Premium računa. Ovo je opcija koja omogućava igraču da koristi bolje sučelje, lakšu igranje, ali ni u kom slučaju prednost u odnosu na druge igrače. Evo što dobijete ako ste aktivirali Premium.
-Priliku da promijenite svoj profil, izbor pozadine;
-Premium igrač može zadržati poruke u spremniku 72 sata. Za one koji nisu Premium korisnici period zadržavanja poruka je 24 sata.Sve poruke za sve igrače, bez obzira na njihovu vrstu brišu se nakon 144 sati (6 dana) nakon slanja;
-Mogućnost stvaranja više akcija za Damu. Možete namjestiti da ide raditi na određeno vrijeme, zatim staviti da nakon toga ide na ples i na kraju da ode spavati. Moguće je staviti više od 3 aktivnosti te vam je time omogućeno da ne morate posjećivati svoj račun nakon svake akcije da joj odredite još neku;
-Korisnici Premium računa su u mogućnosti pohraniti do 20 stvari koje se odnose na hranu i piće (ne odnosi se na stvari koje se nalaze u ormaru). Igrači koji nemaju Premium mogu spremiti do 5 stvari.;
-Dodatna statistika o igri - možete vidjeti produženu povijest "Lady borbe" i "Fashion dvoboja", statistike igre, statistike aktivnosti itd.;
-Premium igračima su uklonjeni svi reklamni baneri u igri i time dobivaju vrlo kompaktno i poboljšano sučelje igre.
-Premium korisnici imaju priliku za napraviti takozvane "hot linkove", gdje možete imati brz pristup izbornicima i mogućnostima koje često koristite.


12. Što je potpis i kako ga stavit??

-Potpis je slika koja ima informacije o vašoj Dami i njezinom napretku u igri. Možete koristiti na forumima ili jednostavno dodajte ga u nekim od vaših stranica na internetu. Možete uzeti kod slike u HTML-u, BB code ili jednostavno adresu slike. Podaci na potpisu se ažuriraju svakih 24 sata. Svaki klik na vaš potpis će dovesti posjetitelja na Lady Popular i
postaviti ga kao vašeg regruta, tako da ako on/ona plaća, dobit ćete bonus jednak 10% od dijamanata koje ona kupi. Koristeći svoj potpis moći ćete igrati da biste dobili više popularanosti i igra će vas vratiti na isti način - pomažući svojoj Dami razviti brže i postati popularna.
-kada odete na potpis sem toga sto mozete birati kako da vam potpis izgleda posle njegovog spremanja dobijate tri adrese u vidu XHTML CODE-a, BB CODE-a i Picture URL-a. U koliko zelite poslati samo sliku nekome copy / paste Picture URL , sto se dijamanata tice , u koliko zelite da ih zaradite tako sto cete dobijati dijamnte posle svake kupovine onih koji su se registovali preko vas uradite sledece , copy adresu koja stoji u prozoru BB CODE,pa zatim paste sve to tamo gde zelite da postavite, pojavice vam se slika sa kvatraticem malim sa desne strane , osebe koje kliknu na taj link prebacuju se direktno na registraciju za Ladypopulary i samim tim posto se regaju tu postaju i vas moguc izvor za dobitak dijamanata jer svakom njihovom kupovinom vi bi dobili 10 % od te kupovine , s tim da se njoj ne odbija tih 10 % nego samo se vama dodaje ...


13. Promjenila sam odjecu, fizuru ili make up, al i dalje mi je na starom
Ako vam se nakon promjene nije odmah pojavilo to sto ste napravili postoji par jednostavnih stvari koje mozete napravit da ubrzate proces pojave odjece/frizur/make up-a.
-F5
- [url='http://forum.ladypopular.com.hr/index.php?page=Thread&threadID=100']Brisanje Cookiesa i Cachea[/url]
-ili odigrajte neku od igara kako bi se vaš profil osvježio


14. Kako kupiti hranu ili piće??
Jako jednostavno. Pronađite sličicu "trgovina" koja se nalazi u redu gdje je i vaša lejdi. Nakon otvaranja trgovine možete birati hranu, predmete za ljubimca, piće i ostale predmete. Na skali uz proizvod koji ste odabrali odredite željenu kličinu i zatim potvrdite kupnju. Kupljeni prizvodi nalaze se u rubrucu moji predmeti. Možete imati najvise 5 kupljenih predmeta sa obicnim računom, odnosno 20 ako imate premium račun. Ukoliko vam se kod kupnje nesto ne pojavi[font='Comic Sans MS']izbrisite cookise sve ....ali bas sve...i povjest i onda morate 2-3x refreshati stranicu.

15. Kako zamjeniti dijamante u dollare??
Pored broja vaših dijamanata stoje 2 sličice s dijamantom. Prva ima strelice na sebi, druga je obicni dijamant. Odaberete prvu sličicu sa strelicama te upišete broj dijamanata koje želite zamjeniti.

16. Kako izbrisati lejdi??

Lejdi se ne može izbrisati. Ukoliko nemate vremena za nju možete je staviti na odmor pa se vratiti kad/ako budete imali vremena za nju. Ako se ne vratite vaša lejdi ce sama nestati nakon nekog vremena.

17. Odmor
Nalazi se u opcijama.. Lijevi red... Odmor....
a) Luksuzan odmor
-
[/font]Možete odabrati vrijeme trajanja vašeg luksuznog odmora - jedan, dva, tri tjedna itd. Možete također isključiti Luksuzni odmor ili aktivirati ga kada god želite. Jedan tjedan košta 100 dijamanata. Tjekom odmora ne možete igrati. Statistike Vas i Vašeg ljubimca (glad, žeđ, sreća, zdravlje, energija, higijena, IQ i težina) će ostati na istoj razini kao i prije odmora. Sve aktivnosti će biti stopirane tokom toga perioda i nastavljene kada završite sa odmorom. Drugi igrači neće moći glasati za vas, izazvati vas ili vam pisati poruke i komentare. Tokom vašeg Premium odmora dobivati će te bodove od vašeg stana, ljubimca i momka. Također plaćat ćete najam. Jedan tjedan luksuznog odmora košta 100 dijamanata.
b) Odmor
-Maksimalno vrijeme trajanja jest 20 dana. Možete stopirati modus odsutstva kada god želite. Minimalan period između dva odmora jest 90 dana. Tokom odmora ne možete igrati, Statistike Vas i Vašeg ljubimca (glad, žeđ, sreća, zdravlje, energija, higijena, IQ i težina) će ostati na istoj razini kao i prije odmora. Nećete primati/trošiti nikakav novac i bodove. Sve aktivnosti će biti stopirane tokom ovog perioda i biti nastavljene kada završite sa modusom odsutstva. Drugi igrači neće moći glasati za vas, izazvati vas ili vam pisati poruke i komentare.

[color=#0000ff]18. Primjetila sam da mi se u lady borbama ponekad pojavljuju različite statistike, o čemu to točno ovisi?

Ovisno o razini na kojoj se nalazi lady koju izazivate razlikovat ce se statistike za lady borbu, i to na sljedeći način:
Ako je lady koju izazivate razina od 5 do 10 uspoređivat će se
glad/žeđ/energija/higijena/sreća/bodovi/promjenjene frizure/novac/kvalifikacije za posao
Ako je lady koju izazivate razina od 11 do 15 uspoređivat će se
glad/žeđ/energija/higijena/sreća/bodovi/promjenjene frizure/promjenjena šminka/kvalifikacije za posao/IQ
Ako je lady koju izazivate razina od 15 do 20 uspoređivat će se
glad/žeđ/energija/higijena/sreća/bodovi/promjenjene frizure/promjenjena šminka/posjete solariju/dečko/kvalifikacije za posao/IQ
Ako je lady koju izazivate razina od 21 do 25 uspoređivat će se
glad/žeđ/energija/higijena/sreća/bodovi/vrijednost odjeće/promjenjene frizure/posjete tatoo salonu/promjenjena šminka/posjete solariju/stan/dečko/kvalifikacije za posao/IQ
Ako je lady koju izazivate razina viša od 25 uspoređivat će se
glad/žeđ/energija/higijena/sreća/bodovi/vrijednost odjeće/promjenjene frizure/posjete tatoo salonu/promjenjena šminka/posjete solariju/stan/dečko/
kvalifikacije za posao/IQ/novac/sport/razlika u razinama
Ako je rezultat izjednačen odlučit će sreća!
Ovdje gdje piše da se uspoređuje dečko gleda se s koje razine je dečko (to imate u pomoći [url='http://help.xs-software.com/online/games/ladypopular/85/hr/game.html']link[/url] ), a ako je lady single onda se gleda dečko kojega bi mogle dobiti.

19. Mogu li dolare zamjeniti za dijamante?
Nazalost nije moguće dolare mijenjati u dijamante.

20. Mogu li dijamante zaraditi ikako osim uplatom?
Jedini način osim uplate na koji možete dobiti pokoji dijamantić je kupovina u mystery shopu, i ponekad u nagradnim igrama na forumu.
[/color]
I'm on the edge of glory!!!

posjetite me... onyx =))
Avatar
poplava (onyx)
Full Member
Full Member
 
Postovi: 215
Pridružen/a: 23 lip 2010, 01:09
Lokacija: Split
Has thanked: 0 time
Have thanks: 5 timesNatrag na Pomoć i Pitanja

Who is online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron