Upozorenje u vezi korisničkog imena i lozinke

Arhiva Obavjesti

Upozorenje u vezi korisničkog imena i lozinke

PostPostao/la Jaime » 20 srp 2010, 14:33

Drage Lejdice!

Mnoge od vas imaju problema s igrom ili ih je strah što će s njihovom Lady biti kad odu na odmor, pa daju drugim Lejdicama svoje korisničko ime i lozinku. Iz više razloga, molimo vas da to ne radite!

1.Vaše korisničko ime i lozinka su povjerljivi podaci i nitko osim vas ne smije imati vašu lozinku ili zahtjevati da mu je date. Čuvanje lozinke samo za sebe je najbolji način zaštite od krađe računa.

2.Kad se druga Lady ulogira sa svog računala u vaš račun, automatski se i za vaš i za njen račun zabilježi i vaša i njena IP adresa. To bi značilo da ako biste kasnije s Lady koja vam je pomogla odigrale izazov, mogle biste dobiti kaznu zbog multiaccounta. Jednostavno, oni koji provjeravaju račune, ne mogu znati jel se netko ulogirao u vaš račun da vam pomogne ili su i jedan i drugi račun vaš i otvorili ste ih zato da bi sebi davale glasove ili povećavale broj pobjeda u izazovima.

Ako ste već dopustile nekome da koristi vaš račun, nemojte paničariti, jer ovo je samo upozorenje da ubuduće tako nešto ne radite, radi vaše sigurnosti i sigurnosti Lady koju ste molili pomoć.

LP tim
Jaime
Full Member
Full Member
 
Postovi: 249
Pridružen/a: 11 lip 2010, 11:04
Lokacija: 2
Has thanked: 0 time
Have thanks: 3 times

Natrag na Arhiva Obavjesti

Who is online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron