Ladypopular - Vjenčanje nakon tame

Arhiva Obavjesti

Ladypopular - Vjenčanje nakon tame

PostPostao/la jebadaya » 28 stu 2011, 14:02

Tijekom mjeseca Studenog svi Lady Popular igrači imaju nevjerojatnu priliku iskusiti snagu ljubavi. Novi uzbudljiv događaj "Vjenčanje nakon tame" je glavni razlog za dobrobit naše zajednice koje nam donosi dobro raspoloženje i uzbuđenje.

Događaj "Vjenčanje nakon tame" je napravljen za sve dame koje se bore za svoju pravu ljubav. Došlo je vrijeme da se naše dame udaju, ali prije dolaska "živjeli sretno, do kraja života" morale su se boriti protiv vukodlaka koji su ih pokušavali zaustaviti pri njihovom vjenčanju. Igrači moraju ubiti što višev ukodlaka mogu, dok pripremaju svoje dame za dan vjenčanja.

slika


Kako bi se pomoglo igračima da upotpune svoju misiju LadyPopular tim postavio je posebnu Vjenčanu škrinjicu u Mall. Neke od nagrada koje su skrivene u škrinjici Vjenčanje je opasno oruđe(koje pomaže igračima ubiti vukodlaka) i prekrasna vjenčana oprema za vašu Lady. Nakon što su igrači prikupili sve Vjenčane predmete iz Vjenčane škrinjice, oni su nagrađeni najvažnijom stavkom za mladu–čudesnom prekrasnom vjenčanicom!

slika

Ali to nijesve!!! Što više vukodlaka igrači ubiju,osjećaji između Lady i njezina voljenog čovjeka postaju sve veći. Kad igrači ubiju više od 50 vukodlaka, dođu do "živjeli su sretno, do kraja života" trenutka“ i kao nagrada im slijedi zapanjujuća fotografija iz Lady vjenčanja koja se može postaviti kao pozadina profila na njihov sretan Lady dan!
"Vjenčanje nakon tame" događaj traje oko 2 tjedna a završava 30. studenog2011.

Ali to nije kraj ovog uzbudljivog događaja kojeg donosimo našim igračima. Studeni je obilježen isto tako početkom potpuno novim Pret-a-porte –FTV zbirkom koja donosi još više boja i zabave za Lady Popular igru​​. Odmah nakon početka ove kolekcije sve dame bi trebale pokazati svoju živahnu maštu i potpuno novu kreativnu i jedinstvenu kombinaciju...ideja je rođena.

slika

Nekoliko dana nakon početka FTV kolekcije,novi izazov je stvoren za sve dame-catwalkFashion TV. Glasovanje za prva 3 pobjednika u Fashion Tv catwalk započinje početkom mjeseca neizvjesnost se nastavlja i raste . Sve dame daju sve od sebe kako bi postale jedna od prve 3 pobjednice, koje će službeno biti objavljene 1. Prosinca 2011.

Iako se Studeni pretvorio u uzbudljiv mjesec za Lady Popular zajednicu i podigao očekivanja svih igrača, čini se da će prosinac ponuditi još više. Nakon svih tih pozitivnih emocija u Studenom sve dame bi se trebale pripremiti za jedinstveni Prosinac.
Potpuno nova čudesna filmska kolekcija i posjete nekima od najatraktivnijih stilskih i modnih gradova koji su samo mali dio cijelog niza iznenađenja koje će naše dame ostaviti bez daha. Pariz, London, New York -to su samo neke od destinacija u "Fashion diljem svijeta", događaj koji počinje u prosincu. Naši igrači će doživjeti pravi užitak što znači biti fancy i poznat. Dame će imati priliku sudjelovati u većini elegantnih modnih zabava diljem svijeta. Nema vremena za odmor-novi mjesec dolazi i donosi nezaboravne poklone za sve.

slika
Uronimo zajedno u dubine otmjenog svijeta mode !!!!!
jebadaya
Administrator
Administrator
Jr. Member
Jr. Member
 
Postovi: 57
Pridružen/a: 06 lis 2011, 14:55
Has thanked: 0 time
Have thanks: 6 times

Natrag na Arhiva Obavjesti

Who is online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

cron